Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 9 online

FOTO SHOT

1@rwcards.jpg
Home e3r Iz tame u svjetlost
Iz tame u svjetlost Ispis Email
Ocjene: / 78
LošNajbolji 

Ovo je snažno svjedočanstvo obraćenja, oslobođenja, ozdravljenja osobe koja je, od 16. godine života, živjela u drogi, promiskuitetu, magiji i svim ostalim porocima novoga doba, osobe rođene u katoličkoj obitelji, ali odmetnute od vjere, osobe koja pune 33 godine nije kročila u crkvu.

 

POSLUŠAJTE SVJEDOČANSTVO trajanje 94 min

Najprije bi htio zahvaliti Gospodinu za veliku čast i blagoslov da sam večeras ovdje s vama.Zahvaljujem ovdje svećeniku koji mi je povjerio svoju zajednicu.Došao sam s vama podijeliti svoje mistično iskustvo s Gospodinom.Ali nisam došao večeras pričati o sebi.Došao sam pričati o Gospodinu Isusu koji me spasio.I sve ono što ću vam večeras ispričati je samo da bih Njega proslavio. Pročitaj više

 

 

 

 

 

 

 

POSLUŠAJTE SVJEDOČANSTVO

 

Komentari (3)Add Comment
0
Iz tame u svjetlost
napisao P. Marijan Glamočak, Siječanj 01, 2012
Pročitao sam knjigu, pogledao i saslušao DVD. Vjerujem u istinitost događaja kojeg opisuje Marino Restrepo. Sadržaj je tako snažan da izgrađuje duhovno i u vjeri učvršćuje. Hvala Vam za ovaj sadržaj. I neka Svevišnji nagradi Marina Restrepa za njegovo svjedočenje.
0
ukazanja
napisao Randy, Siječanj 09, 2013
Kako on zna da mu se to ukazao Isus? Ja sam noćas imao susret sa sv. Pavlom i on me u viziji uvjeravao kako su sve prikaze, utvare i ukazanja Isusa, Marije i drugih svetaca laž. Kako ćete sada dokazati tko je u pravu.
0
pitanje katolicima
napisao željko, Lipanj 10, 2013
zašto se u katoličkoj crkvi veličaju kipovi i idoli a u bibliji ljepo piše da idolo poklonici neče uči u kraljevstvo nebesko i biti sa gospodom isusom kristom???????????

Napišite komentar

security code
Upišite prikazane znakove


busy