Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 57 online

FOTO SHOT

znak-svih-znakova.jpg
Home Molitve Molitvene nakane
Molitvene nakane Ispis Email
Ocjene: / 13
LošNajbolji 

PRIJEDLOG  MOLITVENIH  NAKANA (Za što treba moliti)

 

OPĆE NAKANE

 • Molite za sve narode da se priključe štovanju Jedinog Boga, da se ispune sve kršćanske Crkve u cijelom svijetu pravim štovateljima i pjesmama  slavljenja i obožavanja Boga.

 • Molimo za svjetske vođe da doprinesu  istinskom miru u svijetu  razlikujući  dobro od zla te da po savjesti, neuvjetovano, donose važne odluke.

 • Molimo za Božji blagoslov i zaštitu svih židova te za mir u Jeruzalemu.

 • Molimo za Božju volju, rast odgovornosti i rad po savjesti svih političkih vođa i grupacija kojima pripadaju u Hrvatskoj.

 • Molimo za jedinstvo, vodstvo Duha i blagoslov Božji u životu i radu svih kršćanskih svećenika i biskupa.

 • Molimo da kršćansko naučavanje vjere bude Duhom Svetim nadahnuto, da učvršćuje vjernike u Istini i da im da iskustvo djelotvornosti vjere. Molimo da vjernici sve bolje razumiju misu, obrede, sakramente i sve drugo što primaju od Crkve.

 • Molimo da Bog u Hrvatskoj podigne neumorne molitelje koji će za nju i za nas zastupati i slaviti Ga bez prestanka.

 • Molimo za financijski blagoslov Crkve, svih koji šire Radosnu vijest i Hrvatske te da prime od Boga obilno sve što im je potrebno.

 • Molimo  za Božju zaštitu i rad u skladu sa savješću djelatnika svih škola, bolnica, tvornica, ureda, općina...

 • Molimo za blagoslov i  jednodušnost svih župljana okupljenih na nedjeljnoj misi i za obraćenje onih kršćana koji ne prakticiraju svoju vjeru.

 • Molimo za zdravlje i snagu svih koji su u patnji i boli, nemoćnima, starima, bolesnima, osamljenim - da otkriju snagu u vjeri u Isusa Krista.

 • Molimo da se svi studenti i mladi aktivno uključe u rad Crkve, da šire Radosnu vijest  i u svojim budućim profesijama služe u skladu s Božjim Zakonom.

OSOBNE NAKANE

 

 • Moliti za osobni duhovni rast.

 • Moliti za svog supružnika, Božji blagoslov, ljubav i jednodušnost među supružnicima

 • Moliti za svoju obitelji i za druge u potrebi, koje trebaju zastupničku molitvu

 • Moliti za zdravlje, financijski blagoslov i uspjeh u skladu s Božjom voljom.

 • Moliti za svog i sve druge svećenike kao i za duhovna zvanja

 • Moliti za svoju molitvenu zajednicu (npr. «Dobri Pastir») ili za ono mjesto na kojemu se duhovno hranite (duhovne obnove, seminari...) i za dobro duhovno vodstvo.

 • Biblijski  tekstovi  po kojima možete moliti za duhovni rast:

Ps 4,4;

Ps 23;

Ps 32, 6-8;

Ps 71;

Ps 86:2,11,17;

Ps 89,21-26;

Ps 103,1-5

Ps 108,4-6,14;

Ps 116,5-9

Ps 118,14,24-25;

Ps 119,80; 105

Ps 119,97-100;

Ps 121,2-3,7-8;

Ps 124,8

Ps 143,10-11;

Još 1,6-9

1Ljet 22,11-13

Job 5,17-25;

Job 8,3-7;

Job 22,21-30;

Sir 34,16-17;

Sir 35,16-17;

Izr 3,1-12

Iz 38,16-17

Iz 41,8-16;

Iz 42,1-4,9;

Iz 49,1-6;

Iz 54,17;

Iz 61;

Jer 16,19

Jer 17,14

Jer 20,11

Jer 33;

Dn 9,23;

Dn 10,19;

Lk 10,17-20;

Ef  1,16-20;

Fil 1,9-12;

Kol 1,9-12;

1Sol 5,23-24;

Heb 4,16

Heb 13,20-21

1Kor15,57-58

1Kor 16,13-14

Rim 15,13

Dn 2,20-2

Komentari (16)Add Comment
0
HR- Ivan Pavao I. i Ivan Pavao II ubijeno Benedikt XVI. Franjo i Papa pretvara ništa
napisao giorgio fabbiani, Veljača 25, 2014
HR- Ivan Pavao I. i Ivan Pavao II ubijeno Benedikt XVI. Franjo i Papa pretvara ništa


“Per evitare lo scandalo, il panico e il crollo del sistema politico e religioso i capi della Chiesa e delle istituzioni mantengono il silenzio più assoluto (segreto di Stato & Chiesa) sulla morte di Giovanni Paolo I e Giovanni Paolo II (uccisi da Benedetto XVI) e l’attività dei servizi segreti americani (satanismo) per il controllo delle facoltà umane: blocco della memoria, aumento dell’aggressività, alterazione della capacità di giudizio fino alla demenza. Non è fantascienza è realtà. Le cellule della mente non generano intuizioni, pensieri e ragionamenti ma li ricevono dall’anima sotto l’influsso dello spirito. I satanisti lo sanno e invocano il demonio per trascinare chi vogliono a pensare, credere, desiderare e fare quello che è più comodo ai loro interessi e dominare il mondo economico, politico, scientifico e militare. Tre nomi: CIA, George Bush, Silvio Berlusconi. Come insegna Padre Pio solo recitazione quotidiana del Rosario protegge dall’influsso del maligno e permette di conquistare e conservare il dominio delle facoltà. Diversamente si subisce l’azione narcotica dei criminali che lo invocano a proprio danno. Da dove vengono le mie conoscenze è una storia lunga che coinvolge i servizi segreti americani e dei paesi dell’est. E’ dal Crollo delle Torri Gemelle ….” Il resto lo trovate nel REPORT della pagina web.
0
molitvene nakane
napisao Zdenka, Travanj 11, 2015
Poštovani,molim Vas da se molite za duhovno i tjelesno ozdravljenje male Anđele i njene mame koja trpi jake bolove.Molila bi Vas da preporučite u molitve moju djecu da naiđu na osobu s kojom će zasnovat obitelj imati svoju djecu.Isto tako i sestrina djeca.Za ozdravljenje moje braće i sestara i njihovih obitelji,iscjeljenje,oproštenje,poremećeni međuljudski odnosi,oproštenje grijeha,razumijevanje,mir.Bog Vas blagoslovio.
0
molitvene nakane
napisao ana, Studeni 17, 2015
Poštovana braćo i sestre u Kristu, molim Vas za duhovno i tjelesno ozdravljenje mog supruga Milorada,za duhovno osnaženje moje obitelji i svih koji su u sličnoj potrebi.Bog Vas blagoslovio!
0
Molitvena nakana
napisao T.B, Siječanj 25, 2016
Molim Vas molite se za mene da nadjem pravu i iskrenu ljubav i za dobar posao.
0
...
napisao dada, Travanj 09, 2016
Molim vas ukljućite moje nakane u molitvu da Isus obrati moju obitelj I ibavi mene iz financijkog ponora.
Hvala ti Isuse Blagoslivljam te Isuse
volim te Isuse
0
molitvena nakana
napisao anita, Lipanj 26, 2016
Hvaljen Isus moze li nakana za ozdravljenje jedne mlade zene majka je 4 male djevice da ozdravi molim vas ukljucite ju u vase molitve
0
molitva za oca
napisao lidija, Srpanj 25, 2016
molim vas ako možete biti ljubazni da se pomolite za moga oca Stjepana iz Dalja (selo kod Aljmaša)koji sutra ide na drugu tešku operaciju premosnica doktor mu daje 30% rizika .molim vas .Hvala bog vas blagoslovio
0
Za zaštitu djece od pedofilije
napisao Markus, Listopad 15, 2016
Molim da kršćani se bore protiv pedofilije i dječje prostitucije u zemlji.
Pedofilija je zločin protiv Boga.
0
...
napisao Andjelka, Kolovoz 28, 2017
Molim Vas da se pomolite zajedno sa mnom na jednu nakanu
0
Za ozdravljenje oca
napisao VP, Studeni 07, 2017
Preporučam u vaše molitve i moju žarku molitvu za ozdravljenje moga tate i za sve potrebite.
0
molitvena nakana
napisao rina, Siječanj 10, 2018
Poštovani,molim Vas da molite za moju, već odraslu djecu za duhovno i tjelesno ozdravljenje i da se obrate.Molim Vas molite i da se zaposle,te da sin ne proda kuću u kojoj živi.Za mene molite, da nema podjeljenosti između mene i supruga.Molite i za blagoslov svih nas,te za mir,slogu i zdravlje naše obitelji.Hvala Vam!Bog Vas blagoslovio!
0
Molitvena nakana
napisao Marija, Siječanj 18, 2018
Molim vas da se molite za izlijecim slonljeno srce, da se koncentriram na studij I da savjesno rjesavam fakultetske obaveze I da, kad dodje vrijeme, upoznam empaticnog I dobrog muskarca za brak.
0
...
napisao Karmen, Ožujak 30, 2018
Isuse na danasnji dan Tvoje grozne muke na Veliki Petak ti predajem Jagodu. Prisloni njeno srce na Svoje ranjeno srce i dopusti da Tvoje Presvete rane dotaknu i izljece njene rane. A vas koji se molite na nase nakane molim za zagovor kod Isusa i Majke Marije da budu nas stit u ovim paklenim zasjedama davoljskim i da ublaze nase kusnje.Mi samo zelimo na ovaj sveti dan da nam nas izmuceni ispaceni Isus na krizu da snagu vjere da prihvatimo i nosimo svoj kriz i da Mu na taj nacin olaksamo nosit Njegov kriz danas na putu prema kalvariji golgoti. Molite se takoder zarkom vjerom u srcu najvise na nakanu da ne odustanemo od duhovnog boja u sebi kojeg jedino zajedno sa Isusom i Majkom Marijom mozemo pobjedit. Duhovni boj mozemo pobjedit samo ako Bogu govorimo istinu iz najintimnijeg kutka nase duse i samim tim ako tu istinu ne skrivamo od nasih bliznjih koji su nam duboko ukorjenjeni u srcu. Jer ti si Isuse put istina i zivot zato te molim da ne budemo licemjeri i da ne zivimo u potajnoj,skrivenoj i podmukloj lazi vec da vjerujuci Tebi dodemo do prave potpune istine a one iskrivljene da se odreknemo.Hvaljen i slavljen budi Gospodine. Hosana u visini. AMEN
0
Hvaljen Isus I Marija
napisao ivan, Studeni 19, 2018
Zelio bi da se vise ne osjecam usamljenim i da u moj zivot Isus posalje djevojku srodnu dusu kako bi mogao graditi zajednicki zivot sa njom. Gospodine Isuse neka se tvoje ime proslavi..tvoj sluga Amen
0
...
napisao D, Prosinac 26, 2018
Molim Vas da molite da psihicki ozdravim. Patim se sa crnim prislnim mislima.. Pomozite mi da izadem iz ovog pakla... Bog Vas sve blagoslovio!
0
Molim Vas
napisao Tihana, Veljača 11, 2019
Molite da se moj muz Davor kloni internetskog bluda neka mu dragi bog pokaze put i obutdaj njegovu narav da se ovaj brak nakon 19 godina ne završi krajem tihana

Napišite komentar

security code
Upišite prikazane znakove


busy